Igrice pucanje

Igrice pucanje su popularan žanr među igračima svih uzrasta. Ove igre zahtevaju brzu reakciju, preciznost i taktičko razmišljanje. Igrice pucanje se mogu igrati samostalno ili sa drugim igračima. U ovom članku ćemo se fokusirati na najpopularnije vrste igrica pucanja, koje su savršene za ljubitelje ovog žanra.

Zombi igrice pucanje su među najpopularnijim igricama u ovom žanru. Ove igre često uključuju horde zombija koje igrač mora da pobedi. Zombi igrice pucanje nude uzbudljivu akciju i uvek su uzbudljive za igranje.

Igrice pucanje iz snajpera su takođe popularne među igračima. Ove igre zahtevaju preciznost i taktičko razmišljanje, jer igrač mora da bude vrlo pažljiv kako ne bi otkrio svoju poziciju. Igrice pucanje iz snajpera su takođe popularne među ljubiteljima taktičkih igara.

Igrice pucanje za dvoje su savršene za igrače koji vole da se takmiče sa svojim prijateljima. Ove igre obično uključuju takmičarski element, a igrači se bore jedan protiv drugog. Igrice pucanje za dvoje su savršene za zabavne večeri sa prijateljima.

Igrice pucanje 3D su vrlo popularne među igračima. Ove igre koriste naprednu 3D grafiku i pružaju izuzetno realistično iskustvo igranja. Igrice pucanje 3D su idealne za igrače koji vole vizualno privlačne igre.

Igrice pucanje i udaranje su kombinacija dva popularna žanra igara: pucanje i borilačke igre. Ove igre obično uključuju elemente borilačkih igara i akcije, a igrači moraju da koriste svoje oružje i borilačke veštine kako bi pobedili svoje protivnike.

Uz ovih pet vrsta igrica pucanja, postoji i mnogo drugih koje su jednako zabavne i izazovne. Bez obzira na to koju vrstu igara pucanja preferirate, uvereni smo da će vam ovaj žanr pružiti uzbudljivo i dinamično iskustvo igranja. Sada kada znate najpopularnije vrste igrice pucanja, odaberite svoju omiljenu i krenite u akciju!

Koje su najbolje besplatne Igrice pucanje na mreži?

 1. Heli Avanture
 2. Missiles Master
 3. Pilot Heroes
 4. Tank Battle 2
 5. Tank Shooting Igrica
 6. Battlefield Elite 3D
 7. Counter Stickman Battle Simulator
 8. Goodgame Empire
 9. Mr.Bullet Online
 10. Bullet Party

Koje su najpopularnije Igrice pucanje za mobilni telefon ili tablet?

 1. Penalty Shooters
 2. Mr.Bullet Online
 3. Orc Invasion
 4. Masked Forces VS Coronavirus
 5. TOWER DEFENSE D