Kako Vratiti Poruke Na Instagramu

U ovom članku ćemo vam pružiti sve potrebne informacije o tome kako da povratite poruke na Instagramu. Kao što znate, Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža u svetu, sa milionima korisnika koji svakodnevno koriste ovu platformu za razmenu poruka sa svojim prijateljima i porodicom. Međutim, često se dešava da korisnici slučajno izbrišu poruke ili da poruke nestanu iz nekog drugog razloga, što može biti veoma frustrirajuće.

Ali, ne brinite! Postoje neki trikovi koji vam mogu pomoći da povratite izgubljene poruke na Instagramu. U nastavku ćemo vam dati nekoliko korisnih saveta o tome kako da povratite izgubljene poruke i sačuvate svoje poruke na Instagramu.

Kako vratiti poruke na Instagramu?

Prvi korak u povratku izgubljenih poruka na Instagramu je da proverite da li ste ih slučajno arhivirali. Da biste to uradili, sledite ove korake:

Otvorite Instagram aplikaciju na svom telefonu.
Dodirnite ikonu Vašeg profila u donjem desnom uglu ekrana.
Dodirnite ikonu tri linije u gornjem desnom uglu ekrana.
Izaberite opciju „Arhiva“ i pređite na sekciju „Poruke“.
Pretražite arhivu poruka da biste pronašli izgubljenu poruku.
Ako ste slučajno izbrisali poruku, postoji još jedan način da je povratite. Instagram ima funkciju za povraćaj izbrisanih poruka, ali ova funkcija nije uvek dostupna. Ako funkcija nije dostupna, možete se obratiti Instagram podršci da biste pokušali da povratite izbrisane poruke.

Drugi način da povratite poruke na Instagramu je da koristite aplikaciju za povratak podataka. Postoje mnoge aplikacije za ovaj posao, ali morate biti oprezni prilikom odabira aplikacije. Najbolje je da odaberete aplikaciju koju preporučuju stručnjaci za sigurnost podataka. Nakon što preuzmete aplikaciju, sledite uputstva kako biste povratili izgubljene poruke.

Kako arhivirati Instagram poruke i zašto je to važno?

Instagram poruke mogu biti vrlo vrijedne, posebno ako se radi o poslovnim porukama ili važnim razgovorima s prijateljima i obitelji. Arhiviranje poruka na Instagramu je jedan od načina da se ove poruke sačuvaju i zaštite od gubitka ili slučajnog brisanja.

Zašto je arhiviranje Instagram poruka važno?

Arhiviranje Instagram poruka je važno iz više razloga. Prvo, arhivirane poruke su sigurne i zaštićene od gubitka ili slučajnog brisanja. Drugo, arhivirane poruke se lako mogu pronaći i pregledati kada god vam zatrebaju. Također, arhiviranje poruka na Instagramu omogućuje vam da organizirate svoje poruke i oslobodite mjesta u primarnoj poštanskoj sandučiću.

Kako arhivirati Instagram poruke korak po korak?

 1. Otvorite Instagram aplikaciju i idite na svoj profil.
 2. Kliknite na ikonu „Poruke“ u gornjem desnom kutu ekrana.
 3. Odaberite konverzaciju koju želite arhivirati.
 4. Držite prst na konverzaciji dok se ne pojavi izbornik.
 5. Odaberite opciju „Arhiviraj“.

Kako pregledati arhivirane poruke i vratiti ih natrag?

 1. Otvorite Instagram aplikaciju i idite na svoj profil.
 2. Kliknite na ikonu „Postavke“ u gornjem desnom kutu ekrana.
 3. Kliknite na „Arhivirane poruke“ u izborniku opcija.
 4. Odaberite konverzaciju koju želite pregledati.
 5. Da biste vratili arhiviranu konverzaciju natrag u primarni poštanski sandučić, otvorite je i odaberite opciju „Povrati u poštanski sandučić“.

Kao što vidite, arhiviranje Instagram poruka je vrlo jednostavan postupak, a pregledanje i vraćanje arhiviranih poruka je jednako jednostavno. Sada kada znate kako arhivirati Instagram poruke, možete biti sigurni da su vaše vrijedne poruke sigurne i zaštićene od slučajnog brisanja ili gubitka.

Kako sačuvati svoje poruke na Instagramu?

Da biste sačuvali svoje poruke na Instagramu i izbegli gubitak poruka, postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti:

Redovno arhivirajte svoje poruke kako biste ih sačuvali na Instagramu.
Uvek pravite sigurnosne kopije važnih poruka.
Koristite sigurnosne aplikacije za povratak podataka, kako biste bili sigurni da kako nijedna poruka neće biti izgubljena.

 1. Koristite opciju „Sačuvaj poruku“ za poruke koje su vam posebno važne. Ova opcija će omogućiti da poruke budu smeštene u posebnu fasciklu, tako da ih uvek možete pronaći kasnije.

Redovno ažurirajte svoju Instagram aplikaciju, jer se često pojavljuju nove verzije koje sadrže sigurnosne nadogradnje i popravke grešaka.
Kako biste sprečili gubitak poruka na Instagramu, takođe preporučujemo da redovno čistite svoj telefon od nepotrebnih datoteka i aplikacija koje ne koristite. To će poboljšati performanse vašeg telefona i sprečiti moguće probleme sa aplikacijom Instagram.

Zaključak

U ovom članku smo vam pružili korisne savete o tome kako da povratite izgubljene poruke na Instagramu i kako da sačuvate svoje poruke na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Nadamo se da ćete koristiti ove savete kako biste izbegli gubitak poruka i sačuvali sve važne razgovore na Instagramu.