Poruke Za Laku Noć

Poruke za laku noć su odličan način da pokažete svoju ljubav, podršku i brigu prema vašim voljenima. Bilo da su oni članovi vaše porodice, prijatelji ili partneri, slanje lepih poruka za laku noć može im pomoći da se osećaju posebnim i voljenim.

Poruke za laku noc uz noćno nebo

U ovom članku, istražićemo različite vrste poruka za laku noć koje možete koristiti da biste izrazili svoju ljubav, podršku i brigu prema vašim voljenima. Ove poruke mogu biti romantične, ohrabrujuće ili jednostavno prijateljske, a u nastavku možete pronaći ideje za poruke koje će sigurno ostaviti pozitivan utisak.

 1. Dragi moj/a, neka ti ova noć donese miran i bezbrižan san. Neka ti snovi budu slatki, a sutrašnji dan pun uspeha i sreće. Laku noć!
 2. U ovoj noći neka te okruže samo toplina, ljubav i mir. Neka te snovi ponesu u svet mašte i čarolije, a sutra neka ti bude dan pun lepih iznenađenja. Laku noć!
 3. Želim ti da se uspavaš sa osmehom na licu i da se probudiš pun energije i entuzijazma. Neka ti snovi budu ispunjeni, a sutrašnji dan pun uspeha i radosti. Laku noć!
 4. Neka te u snu obasja svetlost zvezda i neka te snovi ponesu u svet tvojih najlepših želja i nadanja. Želim ti mirnu i spokojnu noć, i srećan i uspešan novi dan. Laku noć!
 5. Dragi moj/a, neka te ova noć obasja blagost i toplina, neka ti snovi budu poput bajke, a sutrašnji dan pun novih izazova i uspeha. Laku noć!
 6. U ovoj noći želim ti da se odmoriš, da zaboraviš sve brige i da u snovima pronađeš odgovore na sva svoja pitanja. Neka te sutrašnji dan ispuni radošću i novim izazovima. Laku noć!
 7. Neka ti snovi budu poput čarobne priče, neka te ponesu u svet mašte i neka ti ispune sva tvoja srca želja. Želim ti mirnu i spokojnu noć, i srećan i uspešan novi dan. Laku noć!
 8. Neka te u snovima obasja svetlost zvezda i neka ti oni budu putokaz ka tvojim najlepšim snovima i ciljevima. Želim ti mirnu i spokojnu noć, i srećan i uspešan novi dan. Laku noć!
 9. „Laku noć, spavaj slatko i snivaj najlepše snove. Neka te anđeli čuvaju tokom celu noć i neka te bude novi dan pun sreće i radosti.“
 10. „Dobro veče, želim ti da ti san bude sladak i da se probudiš osvežen i pun energije. Neka ti se želje ostvare i neka ti zvezde donesu puno sreće.“
 11. „Mirna noć, neka te san uspava, a tvoje snove ispuni najlepšim bojama i željama. Ujutru se probudi pun energije i osmeha.“
 12. „Neka ti se najlepši snovi ostvare, a ujutru te dočeka novi dan pun radosti i osmeha. Laku noć, spavaj mirno.“
 13. „Dobro veče, neka ti anđeli čuvaju snove i neka te probudi sreća i ljubav. Laku noć, spavaj slatko.“
 14. „Neka te zvezde obasjaju tokom celu noć i neka ti donesu mir i tišinu. Laku noć, spavaj mirno i snivaj najlepše snove.“
 15. „Sada je vreme za odmor, neka ti san bude sladak i neka te probude sunčevi zraci ujutru. Laku noć, spavaj mirno i neka ti se ispune sve želje.“
 16. „Želim ti mirnu noć i najlepše snove. Neka te anđeli čuvaju i neka ti donesu puno sreće i ljubavi. Laku noć, spavaj slatko.“
 17. „Laku noć, neka tvoje snove prate najlepše želje i najslađi snovi. Spavaj mirno i probudi se osvežen i pun energije za novi dan.“
 18. „Ne brini o sutrašnjem danu, sve će biti dobro. Sada je vreme za spavanje i odmor. Laku noć.“
 19. „Želim ti da spavaš kao beba i da se probudiš sa osmehom na licu. Laku noć i slatke snove.“
 20. „Zatvori oči i pusti da tvoje telo i um se opuste. Neka ti snovi donesu samo najlepše i najpozitivnije misli. Laku noć.“
 21. „Svaka nova noć donosi novu priliku za sanjarenje, za stvaranje novih planova i za odmor. Neka ti noć bude mirna i spokojna. Laku noć.“
 22. „Kada spavaš, tvoj um i telo se oporavljaju od dnevnih aktivnosti. Želim ti miran san i osveženje za novi dan. Laku noć.“
 23. „Neka te noć obavije svojim čarobnim plaštom i odnese te u svet snova. Laku noć i slatke snove ti želim.“
 24. „Sada je vreme da zaboraviš na sve probleme i da se prepustiš snovima. Neka ti snovi budu lepi i neka ti donesu samo pozitivne misli. Laku noć.“
 25. „Svaka noć je nova prilika da se odmoriš i napuniš baterije. Neka ti noć bude mirna i spokojna. Laku noć.“
 26. „Sanjaj velike snove i budi spreman da ih ostvariš sutra. Laku noć i slatke snove ti želim.“
 27. Laku noć, želim ti da se probudiš sa osmehom na licu i pun energije za novi dan. Neka ti snovi budu slatki i neka te noć obasja zvezdama.
 28. Sanjaj najlepše snove, a sutra se probudi sa novom nadom i odlučnošću da ostvariš svoje snove. Laku noć!
 29. Ne brini o sutrašnjem danu, opusti se i prepusti se snovima. Neka ti san bude miran i bezbrižan, a sutra te čeka novi dan pun radosti i iznenađenja. Laku noć!
 30. U tišini noći čuje se samo srce koje kuca i zvezde koje sijaju. Neka ti taj mir donese lepe snove i osveženje za novi dan. Laku noć!
 31. Ne boj se mraka, jer u njemu se kriju najlepše zvezde koje čekaju da ti obasjaju put do snova. Neka ti san bude poput čarobnog putovanja u svet mašte i neka te odvede tamo gde se sve želje ostvaruju. Laku noć!
 32. U ovoj noći neka te okruže samo lepi snovi i neka ti sutrašnji dan bude pun novih uspeha i radosti. Neka ti se u snu javi sve ono što ti srce želi, a kad se probudiš, neka ti se to ostvari. Laku noć!
 33. Neka ti san donese samo lepe uspomene i najlepše trenutke. Neka te odmori i napuni energijom za novi dan. Laku noć!
 34. Sanjaj o lepoti života, ljubavi i sreći. Neka ti snovi donesu samo najbolje, a sutrašnji dan bude još bolji od ovog. Laku noć!
 35. Neka ti noć bude mirna i spokojna, a snovi slatki i lepi. Ne brini se o sutrašnjem danu, već se prepusti snovima i neka te odvedu tamo gde želiš biti. Laku noć!
 36. U ovoj noći želim ti da se osetiš zaštićeno i voljeno, da znaš da si okružen ljubavlju i pažnjom. Neka ti snovi budu ispunjeni ljubavlju i toplinom. Laku noć!
 37. Neka ti se u snu ostvare sve želje i neka te odvedu tamo gde si srećan i zadovoljan. Neka ti sutrašnji dan bude ispunjen radosti i srećom. Laku noć!
 38. U ovoj noći neka ti srce bude puno ljubavi i topline, a snovi neka ti budu ispunjeni lepotom i čarolijom. Neka te sutrašnji dan ispuni radost i sreća. Laku noć!
 39. Neka ti noć bude mirna i spokojna, a snovi neka te odvedu na mesta koja si oduvek želeo da posetiš. Neka ti sutrašnji dan bude ispunjen novim izazovima i uspesima. Laku noć!
 40. Ne brini se o sutrašnjem danu, već se prepusti snovima i neka te odvedu tamo gde si srećan i zadovoljan. Neka ti noć bude puna mira i tišine. Laku noć!
 41. Neka ti se u snu ostvare sve želje i neka te odvedu tamo gde si najsrećniji. U ovoj noći želim ti miran i spokojan san. Laku noć!
 42. U ovoj noći želim ti da se osetiš voljeno i zaštićeno. Neka ti srce bude puno ljubavi i neka te snovi odvedu tamo gde si najzadovoljniji. Laku noć!
 43. Dragi moj/a, dok se spušta noć, želim ti laku noć i da ti snovi budu slatki. Neka te zvezde obasjavaju put do najlepših snova i neka ti se ostvare sve želje. Neka te čuva anđeo čuvar i neka ti snovi budu bezbrižni. Sutra te čeka novi dan pun iznenađenja i prilika, pa se odmori i pripremi za sve što dolazi. Laku noć!
 44. Kada legneš u krevet i zatvoriš oči, neka te umiri miris lavande i neka te preplavi osećaj spokoja. Neka ti se u snovima pojavi sve ono što ti srce želi, a kad se probudiš, neka ti se to i ostvari. Neka ti snovi budu prepuni ljubavi, sreće i uspeha, a neka ti noć donese mir i spokoj. Laku noć!
 45. Kada sunce zađe, a noć se spusti, neka ti se srce ispuni mirisom cveća i zvukom tišine. Neka te snovi ponesu u svet mašte i neka te odvedu tamo gde se sve želje ostvaruju. Neka ti se u snovima pojavi sve ono što želiš i neka ti sutrašnji dan donese sve što si priželjkivao/la. Laku noć!
 46. Neka ti noć donese spokoj i mir, a neka ti se snovi ispune najlepšim željama. Neka te obasja sjaj zvezda i neka ti pokaže put do najlepših snova. Kada se probudiš, neka te čeka dan pun radosti i uspeha. Ne zaboravi da si poseban/a i da sve možeš ako veruješ u sebe. Laku noć!
 47. Kada se spusti noć, neka te obuzme osećaj spokoja i neka ti srce bude puno ljubavi. Neka te snovi ponesu u svet mašte i neka ti donesu sve što želiš. Ne boj se mraka, jer u njemu se kriju najlepše zvezde koje čekaju da ti obasjaju put do snova. Neka ti noć donese mir i spokoj, a sutrašnji dan pun uspeha i radosti. Laku noć!
 48. Kada zatvoriš oči, neka ti se javi samo najlepše sećanje. Neka te taj san povede na mesto gde je sve moguće, i neka te vrati punog optimizma i snage za sutrašnji dan.
 49. Neka ti ova noć bude mirna i tiha, a san sladak i opuštajući. Neka ti tvoji najdraži budu blizu u mislima, i neka ti se sutrašnji dan otvori pun novih mogućnosti i uspeha.
 50. Laku noć, anđele moj. Neka te čuvaju dok spavaš, i neka ti donesu najlepše snove. Neka ti tvoja srca budu ispunjena ljubavlju i toplinom, i neka ti se sve želje ostvare.
 • Laku noć, neka ti snovi budu slatki i neka te noć obasja zvezdama.
 • Sanjaj najlepše snove, a sutra se probudi sa osmehom na licu. Laku noć!
 • Neka tvoj san bude miran i bezbrižan, a sutra te čeka novi dan pun radosti i iznenađenja. Laku noć!
 • Ne boj se mraka, jer u njemu se kriju najlepše zvezde koje čekaju da ti obasjaju put do snova. Laku noć!
 • Neka ti san bude poput čarobnog putovanja u svet mašte i neka te odvede tamo gde se sve želje ostvaruju. Laku noć!
 • U ovoj noći neka te okruže samo lepi snovi i neka ti sutrašnji dan bude pun novih uspeha i radosti. Laku noć!
 • Neka ti se u snu javi sve ono što ti srce želi, a kad se probudiš, neka ti se to ostvari. Laku noć!
 • Neka te snovi ponesu u svet neograničenih mogućnosti, a kad se probudiš, neka ti sve bude moguće. Laku noć!
 • Kada se umorimo od današnjeg dana, naše telo treba odmor, a naš um treba snove. Zato ti šaljem najlepše želje za laku noć i neka ti snovi budu poput mašte.
 • Još jedan dan je za nama, a noć je pred nama. Neka te umiri spokoj ovog vremena i neka ti pruži slatke snove. Laku noć!
 • Pusti da te zagrli noć i da te uspava, a kad se probudiš, neka ti dan bude ispunjen srećom i zadovoljstvom. Laku noć!
 • Kada se spremamo za spavanje, mislimo na sve što je bilo tokom dana. Neka te snovi ispune ljubavlju, srećom i nadom za bolje sutra. Laku noć!
 • U ovu noć neka te obuzme mir i spokoj. Neka ti snovi budu ispunjeni avanturama, ljubavlju i srećom. Sutra je novi dan, a danas ti želim najlepšu laku noć.
 • Sanjaj najlepše snove i neka ti svaka misao bude puna radosti. Ne brini, sutrašnji dan će ti doneti sve što si ikada želeo. Laku noć!
 • U ovoj noći neka te čuva anđeo mira, neka ti snovi budu slatki i neka ti jutra budu puna radosti. Laku noć!
 • Neka te san ponese u svet mašte, a kad se probudiš, neka ti se sve želje ostvare. Laku noć!
 • Laku noć, želim ti slatke snove i neka te noć obasja blistavim zvezdama. Neka ti san bude miran i opuštajući, i neka te sutrašnji dan dočeka pun energije i inspiracije.
 • Ne plaši se mraka, jer u njemu se kriju najlepše zvezde koje čekaju da ti obasjaju put do snova. Neka ti san bude pun ljubavi i topline, a sutra se probudi sa osmehom na licu i spremnošću da se suočiš sa svim izazovima.
 • Dok ti spavaš, neka tvoje srce bude ispunjeno mirom i ljubavlju, a tvoj um neka se odmara od svakodnevnih briga. Laku noć, i neka te anđeli čuvaju dok spavaš.
 • Neka tvoj san bude poput predivne bajke, pun avantura i čarobnih trenutaka. Neka te uspomene na ovu noć prate kroz ceo život, i neka ti daju snagu da se suočiš sa svim izazovima koji dolaze.
 • Laku noć, dragi moj. Želim ti slatke snove i neka ti se ispuni sve što želiš. Neka tvoj san bude pun mira, ljubavi i sreće, i neka te sutrašnji dan dočeka sa osmehom na licu.
 • Mirna noć ti želim, neka ti san bude sladak i neka ti se ispune sve želje. Neka te zvezde čuvaju i osvetljavaju put do snova. Laku noć!
 • U ovoj noći neka te obavije spokoj i mir, neka ti se u snu jave samo lepi snovi i neka te sutrašnji dan dočeka sa osmehom na licu. Laku noć!
 • Neka ti san bude poput neba punog zvezda, neka ti svaka zvezda donese mir i sreću. Želim ti da se probudiš pun energije i sa osmehom na licu. Laku noć!
 • Ne boj se mraka, jer u njemu se kriju najlepše zvezde koje će ti osvetliti put do snova. Neka te snovi odvedu tamo gde si srećan i zadovoljan. Laku noć!
 • Neka te spokoj i tišina uspavaju, neka ti san bude sladak kao med i neka ti donese sve ono što želiš. Sutra je novi dan pun izazova, ali se nemoj plašiti, jer si spreman za sve što dolazi. Laku noć!
 • Sanjaj najlepše snove, neka ti se u njima jave samo lepe slike i neka ti donesu radost i zadovoljstvo. Neka te sutrašnji dan dočeka sa osmehom na licu i sa mnogo sreće. Laku noć!
 • Ne zaboravi da se opustiš i uživaš u snu, jer ti on daje snagu i energiju za novi dan. Neka ti sve ide od ruke i neka te prate samo lepe misli. Laku noć!

Romantične Poruke Za Laku Noć

Poruke Za Laku Noć

Romantične poruke za laku noć su nešto što može da razbudi emocije i da unese ljubavnu notu u svaku noć. Ako tražite inspiraciju za romantične poruke za laku noć, evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da izrazite svoju ljubav prema voljenoj osobi.

 1. „Laku noć, moja ljubavi. Dok zatvaram oči, mislim samo na tebe. Neka ti snovi budu slatki, kao što su i tvoji poljupci.“
 2. „Sanjaj slatke snove, moja voljena. Neka ti se u snovima javim i zagrlim te čvrsto. Jedva čekam da se probudim pored tebe ujutru.“
 3. „Neka te noć obasja zvezdama, a ti mi budiš prvu misao kada se probudim sutra. Laku noć, moja draga, ljubav je jača od vremena i prostora.“
 4. „Ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe, ali dok čekam, neka ti ova noć bude ispunjena ljubavlju i snovima o nama. Volim te.“
 5. „Laku noć, zvezdo mojih noći. Neka ti se u snovima javim i kažem koliko mi značiš. Ne mogu da zamislim život bez tebe.“
 6. „Neka ti ova noć bude puna ljubavi i topline, kao što si ti meni uvek puna pažnje i nežnosti. Laku noć, moja ljubavi, sanjaj slatke snove.“
 7. „Sanjaj o nama, o našoj sreći i ljubavi koja nas spaja. Laku noć, moja voljena, volim te više od reči.“
 8. „Laku noć, moja lepotice. Dok zatvaram oči, zamišljam tvoje usne na mojima. Jedva čekam da se probudim i da te ponovo poljubim.“
 9. „Neka ti san bude poput naše ljubavi, beskrajno i neponovljivo. Laku noć, draga moja, neka te noć obasja zvezdama i snovi o nama.“
 10. „Laku noć, moja srećo. Uvek si u mojim mislima, uvek u mom srcu. Sanjaj slatke snove, a ja ću se probuditi i ljubiti te kao nikada pre.“
 11. „Neka te uspavaju zvuci noći, neka te šapuću vetar i zvezde. Sanjaj o našoj ljubavi, o našim uspomenama, o našoj sreći. Laku noć, moja ljubavi.“
 12. „Laku noć, moja voljena. Dok zatvaram oči, ne mogu da prestanem da razmišljam o tebi. Ti si moja sreća, moja radost i moja ljubav.“
 13. „Sanjaj slatke snove, moja lepotice. U svakom trenutku sam uz tebe, jer smo jedno srce i jedna duša. Laku noć, volim te.“
 14. „Ne mogu da zamislim život bez tebe. Ti si moj san koji se ostvario, moja srodna duša i moja najveća ljubav. Laku noć, moja ljubavi.“
 15. „Laku noć, moja srećo. Svaki dan s tobom je čaroban, a svaka noć je posebna. Uvek si u mom srcu, uvek u mojim mislima. Volim te.“
 16. „Neka te snovi ponesu tamo gde smo zajedno, gde se smejemo, ljubimo i volimo. Laku noć, moja voljena, želim ti slatke snove i neka te čuvaju anđeli.“
 17. „Laku noć, moj anđele. Ti si najlepši san koji mi se dogodio, ti si moj životni saputnik i moja najveća ljubav. Sanjaj slatke snove, volim te.“
 18. „Uz tebe sam srećan i ispunjen. Tvoja ljubav mi daje snagu i vetar u leđa. Laku noć, moja ljubavi, neka ti snovi budu ispunjeni lepotom naše ljubavi.“
 19. „Laku noć, moja draga. Ti si svetlost u mom životu, moja ljubav i moja radost. Ne mogu da zamislim život bez tebe. Sanjaj slatke snove, volim te.“
 20. „Neka te noć obasja zvezdama, a ti misli samo na mene. Ja ću ti biti u snovima, ljubiti te i grliti. Laku noć, moja voljena, neka te čuvaju anđeli i neka ti snovi budu ispunjeni ljubavlju.“
 21. „Laku noć, moja ljubavi. Kad se umorim od svega, jedino ti si mi utočište. Sanjaj slatke snove, a ja ću čekati da se probudim pored tebe sutra.“
 22. „Neka te san odnese u svet iznad oblaka, u svet u kojem vlada naša ljubav. Laku noć, moja voljena, ne mogu da zamislim život bez tebe.“
 23. „Laku noć, moja zvezdo sjajna. Neka te svaka zvezda na nebu podseti koliko si mi draga. Sanjaj slatke snove, a ja ću se probuditi i grliti te čvrsto.“
 24. „Kada sklopiš oči, misli na mene i našu ljubav koja nas spaja. Laku noć, moja draga, neka ti noć bude ispunjena snovima o nama.“
 25. „Sanjaj o našoj ljubavi, o našoj sreći i o svemu što smo zajedno prošli. Laku noć, moja ljubavi, volim te više od reči.“
 26. „Neka te noć obasja zvezdama i neka te snovi odvedu tamo gde vlada samo naša ljubav. Laku noć, moja voljena, ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe.“
 27. „Laku noć, moja srećo. Kad se umorim od svega, ti si mi snaga koja mi daje motivaciju da se borim dalje. Sanjaj slatke snove, a ja ću te poljubiti ujutru.“
 28. „Ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe, ali dok čekam, neka ti noć bude ispunjena ljubavlju i snovima o nama. Laku noć, moja draga, ljubav je jača od svega.“
 29. „Laku noć, moja lepotice. Dok zatvaram oči, zamišljam tvoj osmeh i tvoje predivne oči. Sanjaj slatke snove, a ja ću te poljubiti ujutru.“
 30. „Neka ti ova noć bude puna ljubavi i topline, kao što si ti meni uvek puna pažnje i nežnosti. Laku noć, moja ljubavi, sanjaj slatke snove.“
 31. „Laku noć, moja ljubavi. Želim ti slatke snove i da znaš da sam oduvek želeo/la da budem pored tebe.“
 32. „Laku noć, moja voljena. Dok zatvaram oči, zamišljam tvoje oči, osmeh i toplinu tvog zagrljaja. Hvala što si u mom životu.“
 33. „Neka ti noć bude puna snova o nama, našoj ljubavi i sreći. Laku noć, moja draga, jedva čekam da se probudim pored tebe ujutro.“
 34. „Želim ti slatke snove o nama, o našoj ljubavi koja je jača od svega. Laku noć, moja ljubavi, volim te više nego ikad.“
 35. „Laku noć, moja lepotice. Dok se spuštaš u san, zamišljaj nas zajedno, srećne i zaljubljene. Ti si moja ljubav, moja inspiracija.“
 36. „Neka ti noć donese mir, a snovi neka ti budu ispunjeni našom ljubavlju. Laku noć, moja voljena, zauvek ću te voleti.“
 37. „Laku noć, moja srećo. Neka ti se u snovima prikažem kao tvoj čuvar i ljubavnik. Želim ti sve najlepše u životu, uvek.“
 38. „Dok zatvaram oči, želim da znaš da si ti moja jedina misao. Laku noć, moja ljubavi, sanjaj o nama i našoj sreći zajedno.“
 39. „Laku noć, moja draga. Neka ti se u snovima javim i zagrlim te čvrsto. Želim da znaš da sam tu za tebe uvek i zauvek.“
 40. „Sanjaj o nama, o našoj ljubavi koja je jača od svega. Laku noć, moja voljena, neka ti noć bude ispunjena samo dobrim snovima.“
 41. „Dok zatvaram oči, jedina osoba koju vidim si ti. Neka ti noć bude slatka i neka ti snovi budu ispunjeni našom ljubavlju. Laku noć, moja ljubavi.“
 42. „Neka ti ova noć bude poput naše ljubavi, neponovljiva i beskrajna. Dok spavaš, neka ti srce bude ispunjeno mojom ljubavlju. Laku noć, moja voljena.“
 43. „Sanjaj slatke snove, draga moja. Neka ti u snovima budem blizu i neka ti šapućem koliko te volim. Laku noć, moja lepotice.“
 44. „Laku noć, moja srećo. Dok spavaš, neka ti se u snovima javim i kažem koliko mi značiš. Ti si mi sve na ovom svetu.“
 45. „Neka te ova noć obasja zvezdama, a naša ljubav da ti toplinu. Sanjaj o nama, o našoj sreći i ljubavi koja nas spaja. Laku noć, moja draga.“
 46. „Laku noć, zvezdo mojih noći. Ti si mi sve, moja ljubavi. Ne mogu da zamislim život bez tebe. Sanjaj slatke snove, a ja ću se probuditi i zagrliti te čvrsto.“
 47. „Neka ti ova noć bude ispunjena mojom ljubavlju i toplinom. Dok spavaš, neka ti se u snovima javim i kažem koliko mi značiš. Laku noć, moja voljena.“
 48. „Dok zatvaram oči, mislim samo na tebe. Neka ti ova noć bude poput naše ljubavi, neponovljiva i beskrajna. Laku noć, moja ljubavi, sanjaj slatke snove.“
 49. „Laku noć, moja lepotice. Dok spavaš, neka ti se u snovima javim i kažem koliko mi značiš. Ti si mi sunce koje sija u mom životu.“

„Sanjaj o nama, o našoj ljubavi i sreći koja nas čeka.

Neka ti ova noć bude puna ljubavi i topline. Laku noć, moja draga, volim te više nego što mogu da iskažem rečima.“
 • „Laku noć, moja ljubavi. Neka ti se snovi ispune na najlepši način, a kad se probudiš, znaj da te čeka neko ko te voli više od života samog.“
 • „Dok zatvaram oči, mislim samo na tebe. Ti si mi sve, moja radost i moja sreća. Sanjaj slatko, jer te čekaju nove avanture sa mnom pored tebe.“
 • „Laku noć, moja voljena. Dok spavaš, želim ti sve najlepše na svetu, jer ti si za mene najlepše i najvrednije što postoji.“
 • „Želim da znaš da me uvek obuzme osećaj da sam najsrećniji na svetu kada sam pored tebe. Laku noć, moja draga, uživaj u snovima o nama.“
 • „Dok spavaš, neka te obasja svetlost najlepših snova. Neka te moja ljubav zagreje i prati te kroz noć. Laku noć, moja jedina.“
 • „Neka ti noć bude ispunjena ljubavlju i toplinom, a snovi neka ti budu poput najlepših bajki. Laku noć, moja lepotice, volim te više nego što reči mogu da iskažu.“
 • „Sanjaj slatke snove o nama, o našoj ljubavi koja nas spaja. Laku noć, moja srećo, neka te noć obasja zvezdama i neka te moja ljubav prati u snovima.“
 • „Ne mogu da zamislim život bez tebe. Ti si moj oslonac i moja snaga. Laku noć, moja ljubavi, neka ti se u snovima javim i kažem koliko mi značiš.“
 • „Laku noć, moj anđele. Ti si mi sve što mi treba u ovom životu. Sanjaj slatko, jer sutra te čeka nova prilika da budemo zajedno.“
 • „Neka ti noć bude mirna, a snovi ispunjeni našom ljubavlju. Laku noć, moja draga, neka te moja ljubav prati kroz noć i budi te sutra sa osmehom na licu.“
 • „Laku noć, moja ljubavi. Dok ležim ovde, sve što želim je da budem tamo s tobom, zagrljeni. Sanjaj slatko, jer ću te voljeti uvijek.“
 • „Dok se ti spuštaš u slatki san, moja ljubavi, znaj da te volim više od svega na svetu. Neka ti anđeli čuvaju snove, a ja ću čekati da se probudim pored tebe.“
 • „Laku noć, moj anđele. Ne mogu da zamislim život bez tebe. Sanjaj o nama, o našoj ljubavi koja nikad neće umreti.“
 • „Dok zatvaram oči, ne mogu da ne mislim na tebe. Neka ti snovi budu slatki kao što si i ti. Laku noć, moja srećo.“
 • „Laku noć, moja lepotice. Sanjaj o našim zajedničkim avanturama, o našim smehu i ljubavi. Volim te više nego rečima mogu opisati.“
 • „Neka ti se u snovima javim i kažem koliko mi značiš. Laku noć, moja voljena. Želim da znaš da ću uvek biti tu za tebe.“
 • „Sanjaj slatke snove, moj anđele. Želim da ti ujutru budem prva misao i da ti pošaljem poruku koja će ti ulepšati dan. Volim te više od svega.“
 • „Laku noć, moja srećo. Neka ti ova noć bude ispunjena ljubavlju i snovima o nama. Ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe sutra.“
 • „Neka te noć obasja zvezdama, a ti misli na mene. Laku noć, moj ljubavi, volim te više od reči mogu opisati.“
 • „Laku noć, moja lepotice. Ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe i da ti kažem koliko mi značiš. Sanjaj slatko, volim te do neba i nazad.“
 • „Laku noć, moja ljubavi. Dok zatvaram oči, vidim tvoje predivne oči i čujem tvoj glas. Neka ti snovi budu slatki kao što si ti meni.“
 • „Neka ti ova noć bude puna zvezda, a ja ću biti tvoj najsjajniji sjaj. Sanjaj o nama i o našoj sreći, jer mi tebe nikada nećemo ostaviti.“
 • „Dok spavaš, neka te ljubav obavija i neka ti srce bude ispunjeno toplinom. Neka te moja ljubav budi ujutru i neka budeš srećna i ispunjena.“
 • „Laku noć, moja lepotice. Kada se probudiš, bićeš moj prvi osmeh. Ne mogu da zamislim život bez tebe, jer ti si mi sve.“
 • „Neka ti ova noć bude ispunjena snovima o nama, jer mi smo sudbinski povezani. Sanjaj slatke snove, jer kada se probudiš, ja ću biti tu za tebe.“
 • „Laku noć, moja jedina ljubavi. Nikada ne zaboravi koliko te volim i koliko si mi važna. Ne mogu da dočekam da se ponovo zagrlimo.“
 • „Neka ti ova noć bude puna ljubavi, jer znam da je i tvoje srce puno ljubavi za mene. Sanjaj o nama i o našoj sreći, jer mi smo zajedno zauvek.“
 • „Laku noć, moja srećo. U tvojim očima vidim beskrajnu ljubav i toplinu. Ne mogu da dočekam da te opet vidim i da ti kažem koliko mi značiš.“
 • „Neka ti ova noć bude puna snova o nama i o našoj ljubavi. Sanjaj o našim zajedničkim trenucima i o našoj sreći. Ljubav te čeka.“
 • „Laku noć, moja voljena. Ne znam šta bih bez tebe u mom životu. Volim te više od reči i ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe.“

Uživajte u slanju romantičnih poruka za laku noć i učinite da svaka noć bude posebna za vas i vašu voljenu osobu.

Ljubavne Poruke Za Laku Noć

Ljubavne poruke za laku noć su predivan način da izrazite svoja osećanja prema voljenoj osobi pre nego što zatvorite oči za noć. One mogu uneti dodatnu dozu romantike i strasti u vaš odnos, i učiniti da se osećate voljenim i posebnim.

Kada se radi o ljubavnim porukama za laku noć, mogućnosti su beskrajne. Možete ih pisati sami ili pronaći inspiraciju na internetu. Bez obzira na to koje reči koristite, važno je da izražavaju vašu ljubav i neguju intimnu vezu koju delite sa svojim partnerom.

Neke od popularnih ljubavnih poruka za laku noć uključuju izraze poput „Sanjaj me“, „Mislim na tebe“, „Ljubav moja“, „Volim te do neba i nazad“, „Želim da zaspim u tvom zagrljaju“, i tako dalje.

Romantične ljubavne poruke za laku noc

Ako želite da napravite poseban utisak, možete dodati i nekoliko ličnih dodira, poput deljenja nekih lepih sećanja koje ste zajedno stvorili, ili nekih specifičnih kvaliteta koje volite kod svog partnera. To će vašu poruku učiniti još intimnijom i značajnijom.

Ukratko, ljubavne poruke za laku noć mogu biti divan način da pokažete svoju ljubav i brigu prema partneru. Važno je da budu iskrene i izražavaju vaša osećanja na način koji je autentičan za vas.

 1. „Dobro noć, ljubavi moja. Tvoja ljubav me čini srećnom svakog dana. Sanjaj lepe snove i znam da ću te voleti zauvek.“
 2. „Kad zatvorim oči, vidim samo tvoje lice. Tvoj osmeh mi daje nadu, tvoj dodir mi daje mir, a tvoja ljubav mi daje snagu. Volim te, dobro noć.“
 3. „Ne mogu dočekati da se ponovo probudim pored tebe. Sanjaj slatke snove i znaj da te volim više nego što reči mogu izraziti. Laku noć, ljubavi moja.“
 4. „Kada se probudim, znam da ću ponovo videti tvoje predivne oči. Neka te anđeli čuvaju i neka ti mirno spavaš. Ljubim te, dobro noć.“
 5. „Sanjaj slatke snove o nama zajedno u budućnosti. Tvoja ljubav mi daje nadu i snagu da nastavim dalje. Volim te, ljubavi moja. Laku noć.“
 6. „Kad god sam sa tobom, osećam se kao da sam na vrhu sveta. Ne mogu zamisliti život bez tebe. Sanjaj lepe snove o nama zajedno, dobro noć.“
 7. „Neka ti san bude pun ljubavi i sreće. Znam da smo zajedno u srcu, bez obzira na to gde se nalazimo. Volim te, dobro noć.“
 8. „Kada se probudim, prvo što želim videti je tvoje lice. Tvoja ljubav me čini celom. Sanjaj slatke snove, ljubavi moja. Laku noć.“
 9. „Svako noć kada se probudim, znam da sam srećna jer te imam u svom životu. Sanjaj lepe snove, dobro noć.“
 10. „Tvoja ljubav me čini srećnom i ispunjenom. Neka te anđeli čuvaju dok spavaš i neka ti san bude pun ljubavi. Ljubim te, dobro noć.“
 11. Sanjaj me, moja ljubavi, i znači mi sve. Želim da budeš uz mene i u snovima, i da se probudiš srećan jer znaš da si voljen.
 12. Ti si moj mir, moja sreća, moja ljubav. Zaspimo zajedno i neka nas tvoji snovi odvedu u predivne nove avanture.
 13. Srećan sam što imam tebe u svom životu. Uvek se osećam voljenim kad god sam u tvom zagrljaju. Laku noć, moja ljubavi.
 14. Ljubavi moja, ne mogu zamisliti život bez tebe. Hvala ti što si uvek tu da me podržiš i da mi pružiš ljubav koju ne mogu naći nigde drugde. Volim te više od svega na svetu.
 15. Moja najlepša stvar u životu si ti. Srećan sam što sam s tobom i zahvalan sam što mi svake noći pružaš utjehu dok zatvaram oči.
 16. Znam da si umorna nakon napornog dana, ali samo želim da ti kažem da me činiš najboljim čovekom na svetu. Laku noć, ljubavi moja.
 17. Kada zatvorim oči, vidim samo tvoje lice. Ti si sve što mi je potrebno za sreću. Laku noć, moja ljubavi.
 18. Bez obzira na to koliko se bude razlikovala naša rutina sutra, znam da ću uvek imati tvoju ljubav. Hvala ti što si uvek tu za mene. Laku noć, moja jedina ljubavi.
 19. Moja ljubavi, ne mogu zamisliti život bez tebe. Hvala ti što si uvek tu da me podržiš i da mi pružiš ljubav koju ne mogu naći nigde drugde. Laku noć, volim te do neba i nazad.
 20. Ti si prva i poslednja stvar koju mislim pre nego što zaspim. Volim te do neba i natrag. Laku noć, ljubavi moja.
 21. Drži me čvrsto u svojim snovima i pusti me da se izgubim u tvom zagrljaju. Ljubim te i želim ti najlepše snove. Laku noć.
 22. Svake noći zaspim znajući da sam tebi sve, jer si ti meni sve. Neka te moje ljubavne poruke za laku noć drže toplo i sigurno tokom cele noći.
 23. Tvoje oči su poslednje što želim videti pre nego što zaspim i prvo što želim videti kada se probudim. Zbog tebe se osećam kao da sam najbogatija osoba na svetu. Laku noć, volim te.
 24. Kad zatvorim oči, vidim tvoj osmeh i osećam tvoj zagrljaj. Ti si mi sve. Laku noć, moja ljubavi.
 25. Bez obzira na to gde se nalazimo u svetu, naša ljubav nas drži zajedno. Zaspimo zajedno u snovima i probudimo se zajedno u stvarnosti. Ljubim te i želim ti miran san.
 26. Moja ljubav prema tebi raste svake sekunde. Srećna sam što mogu da zaspim pored tebe svake noći. Ti si moja sreća, ljubavi. Laku noć.
 27. Svake noći zaspim sa osmehom na licu jer znam da imam najboljeg partnera na svetu. Ti si mi sve. Laku noć, volim te.
 28. Ljubav je sve što trebam da bih zaspala srećna. Hvala ti što si mi pružio sve što mi je potrebno. Laku noć, moja ljubavi.
 29. Tvoj dodir me uvek drži toplom i sigurnom. Znam da cu zaspati bezbedno pored tebe. Ljubim te i želim ti miran san. Laku noć.
 30. Tvoj osmeh i poljubac su jedina stvar koja mi je potrebna da zaspim srećan. Laku noć, moja voljena.
 31. Sanjaj me i oseti moju ljubav koja te obavija kao nežan zagrljaj. Ljubim te i želim ti slatke snove.
 32. Sada kada se opraštamo od još jednog dana, neka naša ljubav bude svetlo koje nas vodi kroz noć. Sanjaj lepo, draga moja.
 33. Bez obzira na to koliko se odvojeno nalazili, znam da smo uvek zajedno u srcu. Želim ti najslađe snove, ljubavi.
 34. Čim zatvoriš oči, neka tvoja duša poleti u zemlju snova gde ćemo se sresti i ljubiti se pod zvezdama. Sanjaj me, moja jedina.
 35. Dok spavaš, neka ti anđeli pevaju najlepše pesme o našoj ljubavi i neka te čuvaju tokom cele noći. Volim te, dušo moja.
 36. Ljubavna moja, dok spavaš, želim da znaš da si ti moje sve. Bez tebe ne bih znao šta je istinska sreća. Sanjaj lepo, anđele moj.
 37. Tvoj glas mi je melodija koja me uspavljuje, tvoj osmeh mi je sunce koje mi greje srce. Ljubim te i želim ti miran san.
 • Dragi moj, neka ti ove reči koje čitaš donesu najlepše snove i najsladje snove. Ljubim te i želim ti mirnu noć.
 • Moja draga, zatvori oči i zamisli me kraj sebe, neka ti moje prisustvo bude dovoljno za najlepše snove. Volim te i laku noć želim.
 • Neka tvoje snove čuvaju anđeli jer je to najmanje što ti zaslužuješ. Ljubim te i želim ti mirnu noć, draga moja.
 • Lako sam daleko od tebe, znam da naša ljubav prevazilazi udaljenost. Laku noć, volim te.
 • Ne brini se za sutra, ja sam tu da ti čuvam leđa. Neka ti snovi budu slatki i neka te moje reči prate u najlepšim snovima. Ljubim te i želim ti mirnu noć.
 • Kad se probudiš, seti se da sam ja tu i da te volim najviše na svetu. Laku noć, moja ljubavi.
 • Ti si moj oslonac, moja sreća i moja ljubav. Neka ti ove reči donesu najlepše snove i neka znaš da te volim više od svega na svetu. Ljubim te i laku noć.
 • Neka ti snovi budu ispunjeni ljubavlju, srećom i blagostanjem. Ja sam uvek tu za tebe, volim te. Laku noć.
 • Kad legneš u krevet, neka ti moje misli budu sa tobom i neka ti donesu najlepše snove. Ljubim te i želim ti mirnu noć.
 • Ti si moj san koji se ostvario, moj anđeo na zemlji i moja najveća ljubav. Neka ti ove reči budu dovoljne da zaspiš srećna i spokojna. Ljubim te i laku noć.
 • „Sanjaj slatko, draga moja. Želim ti da provedeš noć u miru i probudiš se s osmijehom na licu. Ljubim te.“
 • „Neka zvijezde osvijetle tvoj put u snove, a mjesec ti donese romantiku i ljubav. Laku noć, moja ljubavi.“
 • „U svim tvojim snovima neka si sretna, neka si voljena, a kad se probudiš, neka ti srce bude puno ljubavi. Sanjaj me, volim te.“
 • „Neka ti ova noć bude ispunjena slatkim snovima o nama i našoj ljubavi. Laku noć, moja srce.“
 • „Neka se svaki san koji večeras sanjaš ispuni, a tvoje srce bude ispunjeno ljubavlju i srećom. Laku noć, moja voljena.“
 • „Svaku noć se s tobom osjećam kao da sam na nebu. Sanjaj slatko, moja ljubavi, i neka ti zvijezde donesu sjajne snove. Volim te.“
 • „Neka ti ova noć bude jedna od najljepših u tvom životu, neka ti snovi budu ispunjeni ljubavlju i srećom. Laku noć, moja ljubavi.“
 • „Neka ti ova noć donese mir, a snovi neka budu puni ljubavi i nježnosti. Sanjaj slatko, moja voljena.“
 • „Svaka noć mi je ljepša od prethodne jer znam da sam s tobom. Sanjaj slatko, moja ljubavi, i neka ti se snovi ostvare. Volim te.“
 • „Neka ti ova noć bude poput najljepšeg sna koji si ikad imao. Laku noć, moja srce, i neka te ljubav prati kroz snove.“
 • Ljubavi moja, neka ti ova noć donese slatke snove i miran san. Znam da ćemo se sutra probuditi jedno pored drugog, a to mi daje snagu da se prepustim snovima i uživam u ovom trenutku. Laku noć!
 • Ova noć mi nedostaješ više nego ikad, ali znam da ću te uskoro videti. Ne mogu da dočekam da se probudim pored tebe i da te grlim. Sanjaj lepo, ljubavi moja. Laku noć.
 • Život mi je ispunjen ljubavlju otkako si u njemu. Svaka noć me podseća koliko sam srećan što te imam. Volim te više nego što mogu da izrazim rečima. Laku noć, anđele.
 • Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe. Tvoja ljubav mi daje snagu da prebrodim sve izazove koje mi život donosi. Hvala ti što si u mom životu. Laku noć, moja ljubavi.
 • Ljubavi moja, sanjaj o nama večeras. Sanjaj o svim lepim trenucima koje smo proveli zajedno i o svim onima koji tek dolaze. Ti si mi najveća radost u životu. Laku noć.
 • Tvoj osmeh me čini srećnim, tvoj dodir me čini posebnim, a tvoja ljubav me čini kompletnim. Hvala ti što si u mom životu. Laku noć, moja voljena.
 • Ti si sunce koje greje moje srce i koje mi daje snagu da se suočim sa svim izazovima. Ljubavi moja, želim ti najslađe snove i miran san. Laku noć.
 • Volim što smo jedno drugom poslednja misao pre spavanja i prva nakon buđenja. Uz tebe sam kompletna i srećna. Sanjaj lepo, moja ljubavi. Laku noć.
 • Moja ljubavi, neka ti ova noć donese mir i spokoj. Znam da ćemo se sutra probuditi jedno pored drugog i da ćemo zajedno graditi našu ljubav. Hvala ti što si u mom životu. Laku noć.
 • Kad se budem probudio sutra ujutro, znam da ću se probuditi s osmehom na licu jer znam da te imam u svom životu. Volim te najviše na svetu. Laku noć, ljubavi.
 • „Neka te čuvaju anđeli dok spavaš i neka ti snovi budu ispunjenje tvojih najvećih želja. Volim te do neba i nazad.“
 • „Draga moja, neka ti san bude sladak kao naša ljubav, a jutro vedro kao naša srca. Laku noć, ljubavi moja.“
 • „Neka moje poljupce i zagrljaje osetiš i u snu, jer moja ljubav prema tebi ne prestaje ni kada zatvoriš oči. Srećna sam što sam tvoja, laku noć.“
 • „Kada ležeš u krevetu i zatvaraš oči, neka ti srce bude ispunjeno mojom ljubavlju. Neka ti snovi budu slatki kao naša zajednička budućnost. Laku noć, volim te.“
 • „Kao što sunce zalazi za horizont, tako i naš dan polako prolazi. Ali naša ljubav traje zauvek. Želim ti slatke snove, ljubavi moja.“
 • „Neka ti noć donese mir i spokoj, a sutrašnji dan sreću i zadovoljstvo. Laku noć, volim te najviše na svetu.“
 • „Kada legneš u krevet, neka moja ljubav okruži tvoje srce i dušu. Laku noć, moja jedina ljubavi.“
 • „Neka ti san bude ispunjen samo najlepšim snovima, a kada se probudiš, neka ti srce bude puno ljubavi koju ti šaljem ovim poljupcima. Laku noć, volim te.“
 • „Hvala ti što si deo mog života i što me činiš srećnom svakog dana. Želim ti miran i sladak san, a sutrašnji dan ispunjen samo dobrim stvarima. Laku noć, ljubavi moja.“
 • „Neka moja ljubav i toplina koju osećam prema tebi te prate u snu i bude ti na srcu kada se probudiš. Laku noć, moja jedina i neponovljiva ljubavi.“

Ljubavne Poruke Za Laku Noć Kratke

Kratke ljubavne poruke za laku noć su jedan od najlepših načina da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo. Ove poruke su jednostavne, ali jako emotivne i mogu da ostave veliki utisak na osobu koja ih prima. Ako želite da svom partneru ili partnerki pošaljete neku od ovih poruka, ili ako želite inspiraciju za svoju sopstvenu, ovaj članak će vam dati nekoliko ideja.

Evo nekoliko kratkih ljubavnih poruka za laku noć:

 • Sanjaj me, ljubavi moja, kao što i ja sanjam tebe. Volim te najviše na svetu.
 • Laku noć, anđele moj. Tvoj osmeh mi daje krila i ja se osećam kao da mogu da osvojim ceo svet.
 • Želim da zaspim sa tobom pored sebe i da se probudim uz tvoj zagrljaj. Volim te bezgranično.
 • Ti si moja sreća, moj mir i moja ljubav. Laku noć, ljubavi.
 • Zatvori oči i zamisli da sam tu pored tebe, da ti šapućem koliko te volim. Laku noć, moja lepotice.
 • Uvek se osećam najsigurnije kada sam u tvom zagrljaju. Laku noć, moj svetlo koje me vodi kroz tamu.
 • Bez obzira gde si, ja ću uvek biti tu da te volim. Laku noć, srce moje.
 • Ti si mi sve, a laku noć je samo još jedan način da ti to kažem. Volim te do Meseca i nazad.
 • Ljubav me prati u snovima, i ne mogu zamisliti da zaspim bez tvoje prisutnosti u mom životu. Laku noć, moja ljubavi.
 • Tvoje ime je zadnje što mi prolazi kroz misli pre nego što utonem u san, jer si ti moja sreća, moja radost i moja ljubav. Laku noć, volim te.
 • U ovom trenutku, ja ne želim ništa više nego da zaspim pored tebe, ali zato mi ti bar reci da spavaš dobro. Ljubim te i želim ti miran san.
 • Uprkos kilometrima koje nas dele, naše srce je jedno drugom najbliže kada se opraštamo noću. Laku noć, moja ljubavi, neka ti anđeli čuvaju snove.
 • Kada zatvorim oči, sve što vidim si ti, jer si ti jedino što mi treba da bih se osećao potpunim. Laku noć, moja lepotice, sanjaj me.
 • Ne znam šta bih bez tebe, ali znam da želim provesti svaku noć sa tobom. Laku noć, ljubavi moja, volim te.
 • Neka moje snove ispune slike našeg zajedničkog života, jer se jedino tako osećam potpunim. Laku noć, moja ljubavi, neka ti anđeli čuvaju snove.
 • Kada me obuzme tama, ti si svetlo koje me vodi kroz noć. Laku noć, moja sunčevo, sanjaj lepe snove.
 • Tvoj glas je poslednje što želim da čujem pre nego što utonem u san, jer me tvoje reči opuštaju i čine da se osećam sigurnim. Laku noć, ljubavi moja.
 • Ne mogu zamisliti jedan dan bez tebe, a kamoli jednu noć. Laku noć, moja srodnoj dušo, sanjaj o nama.
 • Sanjaj slatko, moja ljubavi. Sutrašnji dan će biti još bolji jer ga dočekuješ sa mnom u svojim snovima. Laku noć.
 • Zaspali smo jedno pored drugog, zagrljeni kao jedno. Osećam tvoj dah na svom licu i osećam se srećno jer te imam. Laku noć, moja ljubavi.
 • Odlazim u krevet sa osmehom na licu jer sam sigurna da me ćeš čekati u mojim snovima. Ljubim te i želim ti slatke snove. Laku noć.
 • Iako ne mogu da te držim u zagrljaju noćas, neka te moje reči umire i ulepšaju tvoj san. Ljubim te. Laku noć.
 • Sanjaj me, moja ljubavi. Sanjaj da smo zajedno i da se nikada ne razdvajamo. Ljubim te i želim ti slatke snove. Laku noć.
 • Neka ti moje misli budu jastuk na kome spavaš, a moje zagrljaje osetiš u snu. Ljubim te. Laku noć.
 • Svake noći zaspim sa osmehom na licu jer znam da imam najlepšu osobu na svetu. Ljubim te i želim ti slatke snove. Laku noć, moja ljubavi.
 • Spavaj mirno, znam da te čeka divan dan. A ja cu te čekati u snovima da se ponovo budimo zajedno. Laku noć, moja ljubavi.
 • Neka te moje misli zagreju, a moj glas uspava. Ljubim te i želim ti slatke snove. Laku noć.
 • Sada je vreme da zatvoriš oči i pustiš me da te odvedem na mesto gde samo mi postojimo. Ljubim te i želim ti slatke snove. Laku noć, moja ljubavi.
 • Slatka, kratka poruka za laku noć: Sanjaj o meni večeras, jer ću i ja sanjati o tebi. Laku noć, ljubavi moja.
 • Neka ovaj noćni mir donese ti snove koji će te razgaliti i osmijeh na tvoje lice. Volim te i laku noć.
 • Svaku noć zatvaram oči i pomislim na tebe. Kao da si ovdje pored mene, osjećam tvoju blizinu. Laku noć, moj anđele.
 • Sanjaj najljepše snove, jer zaslužuješ sve ono što je najbolje. Uvijek sam tu za tebe i volim te više nego što to riječi mogu opisati. Laku noć, moja ljubavi.
 • Kad god odlaziš na spavanje, neka znaš da si u mom srcu i da mislim na tebe. Laku noć, dušo moja.
 • Moja jedina želja večeras je da snuješ najdivnije snove. Ako ćeš me trebati, samo zovi, uvijek ću biti tu za tebe. Laku noć, moja voljena.
 • Kad zatvoriš oči, osjeti moju ljubav koja te obavija i čuva. Uvijek ću biti tu za tebe i volim te bezgranično. Laku noć, moja najdraža.
 • Neka ti ovaj noćni mir donese ljubav, toplinu i snove koji će ispuniti tvoje srce. Laku noć, moja jedina.
 • Ova noć je posebna jer si ti u njoj. Uvijek sam uz tebe, pa neka ti snovi budu slatki i mirni. Laku noć, moj životu.

Ne želim da odeš na spavanje bez da znaš koliko te volim i koliko mi značiš. Laku noć, moja ljubavi, sanjaj najljepše snove.

Ove kratke ljubavne poruke su samo nekoliko primera koji vam mogu pomoći da iskažete svoju ljubav prema voljenoj osobi. Ne moraju biti dugačke da bi bile emotivne i da bi izrazile ono što osećate. Važno je da ih šaljete sa ljubavlju i iskrenim osećanjima.

šaljive poruke za laku noc smijesne

Dragi čitatelji,

Ako želite da svojim prijateljima ili voljenima pošaljete nešto drugačije i smiješno, onda su šaljive poruke za laku noć upravo ono što vam treba! Ovaj članak donosi najzabavnije i najkreativnije poruke za laku noć koje će sigurno nasmijati vaše prijatelje ili voljene.

Kratke, duhovite poruke za laku noć mogu biti sjajan način da završite dan. Bilo da želite da se šalite, razveselite nekoga ili samo želite da ostavite pozitivan utisak, šaljive poruke su uvijek dobra opcija. Ako tražite nešto originalno i zabavno, pogledajte naše prijedloge u nastavku:

 • „Nadam se da ćeš imati slatke snove, ali ne previše slatke, jer bi mogli izazvati karijes!“
 • „Uvijek se smiješite prije odlaska na spavanje, jer nikad ne znate tko se može pojaviti u vašim snovima.“
 • „Ako sanjam o tebi noćas, ne brini, samo sam zaboravio isključiti Netflix.“
 • „Sanjaj o meni večeras, a ja ću otići spavati jer sam već umoran od razmišljanja o tebi cijeli dan.“
 • „Sada kada idete spavati, znajte da vas neću zvati sve dok se ne probudite. Ne brinite, nisam od onih koji budu dosadni i zovu u sred noći.“
 • „Nadam se da ćete imati dobre snove i da se nećete probuditi u znoju. Ali ako to učinite, nemojte brinuti, to je samo zato što sam se šalio u snu o vama.“
 • „Ako sanjam o tebi noćas, ne brinite, neću vas stvarno ugristi. To sam samo ja, vaš vampirski prijatelj.“
 • „Ne zaboravite zatvoriti oči prije spavanja, jer inače ćete cijelu noć gledati plafon. A to bi bilo dosadno, zar ne?“
 • „Sanjajte slatko, kao što biste sanjali o čokoladi ili kolačima. Samo nemojte zaboraviti da se probudite gladni!“
 • „Draga, jesu li ti kapci umorni? Jer su već satima spušteni na moj profil na Instagramu. Laku noć!“
 • „Spavaj dobro i ne dopusti krevetu da grize. On ima lošu naviku da grize kada je gladan!“
 • „Draga, nadam se da sanjaš o meni. Ako ne, mogao bih se pridružiti tvom snu i podsjetiti te. Laku noć!“
 • „Slatki snovi! Ukoliko budeš imao problema sa spavanjem, nazovi me. Sigurno ću biti budan do kasno.“
 • „Puno ljudi govori da im se sanjaju anđeli. Ali meni se uvijek sanjaju torte. Nadam se da ćeš imati slatke snove poput mene. Laku noć!“
 • „Nadam se da si spreman/na za san jer te čeka jedan dug san. Laku noć!“
 • „Spavaš li s otvorenim očima? Ne odgovaraj, samo se nasmiješi i klimni glavom. Laku noć!“
 • „Draga, sretan sam što ću zaspati i probuditi se s tobom u svojim mislima. Laku noć!“
 • „Znaš li da ćeš se probuditi s jednim danom manje do penzije? To nije li lijepo! Laku noć!“
 • „Danas sam naučio/la da sanjam o tebi čak i kad sam budan/budna. Laku noć!“
 • „Dobro veče, ljubavi. Nadam se da ćete imati snove poput jednoroga koji lete u svemiru i jedu sladoled. Zašto? Zato što zašto ne!“
 • „Želim ti najslađe snove, ali ne očekuj da ti ih platim slatkišima.“
 • „Sanjaj o meni dok budeš spavao/la, jer ću se i ja nadati da ću sanjati o tebi.“
 • „Sanjaj najbolje snove, a ja ću te probuditi sutra i pitati o njima.“
 • „Neka te milion malih jastuka ispuni snovima o meni!“
 • „Dobro veče! Idem spavati. Nemoj se uzbuđivati, neću te uzeti sa sobom.“
 • „Dobro veče! Imaj slatke snove i ne zaboravi, ako nešto krene po zlu, uvijek možeš okriviti jastuk.“
 • „Neka tvoj san bude poput sladoleda – sladak, hladan i pun iznenađenja.“
 • „Dobar dan, dobar dan, dobar dan! Oh, oprostite, već sam u snovima. Laku noć!“
 • „Sanjaj o nebu, zvijezdama i mjesecu, ali ne zaboravi, najljepše stvari su upravo ispred tebe.“
 • „Sanjaj o meni dok budeš spavao/la, jer ako ne, tko zna gdje bih mogao/la završiti!“

Nadamo se da su vam ove šaljive poruke za laku noć donijele smijeh i dobro raspoloženje. Ukoliko želite da iznenadite nekoga prije spavanja i podijelite pozitivnu energiju, ne zaboravite poslati jednu od ovih poruka. Budite kreativni i uživajte u snovima!

Slatke Poruke Za Laku Noc

Slatke poruke za laku noć su idealan način da iskažete svoje emocije prema voljenoj osobi pre spavanja. One mogu izazvati osmeh na licu, stvoriti osećaj topline i bliskosti, i podsetiti vašeg partnera koliko su posebni za vas. Ako želite da impresionirate svog partnera slatkim porukama za laku noć, u nastavku donosimo nekoliko ideja koje bi vam mogle pomoći.

 • „Dobro noć, dragi moj. Svake noći pre spavanja, se setim koliko si divan i poseban. Hvala ti na svemu što si mi pružio. Ljubim te.“
 • „Ti si moj san koji se ostvario i kojeg ne bih menjala ni za šta na svetu. Želim ti lep san i slatke snove. Volim te.“
 • „Nadam se da si danas osetio/la koliko mi značiš. Želim ti slatke snove i da se probudiš s osmehom na licu. Ljubim te.“
 • „Spavaj mirno i slatko, moj andjele. Ujutru ćeš se probuditi još lepši/lepa. Sanjaj najlepše snove. Volim te.“
 • „Čak i kada se ne vidimo, uvek sam uz tebe. Želim ti mirnu noć i da se probudiš srećan/srećna. Ljubim te najviše na svetu.“
 • „Zatvori oči i zamisli da sam pored tebe, čvrsto te držim i ljubim. Sada se osećaj topline i sigurnosti, jer u mom srcu uvek si tu. Laku noć, volim te.“
 • „Kada spavaš, ti si najlepši/lepa. Neka ti snovi budu još lepši/lepa, a sutra dan najbolji do sada. Sanjaj slatko, ljubim te.“
 • „Najlepše stvari u životu ne mogu se videti, one se samo osećaju srcem. Želim ti da osetiš koliko sam ti blizu i da se probudiš s osmehom na licu. Laku noć, andjele moj.“
 • „Ti si moja inspiracija, moj motiv i moja sreća. Želim ti da sanjaš najlepše snove i da se probudiš sa osmehom na licu. Ljubim te najviše na svetu.“
 • „Znam da zvuči kao fraza, ali kada kažem da te volim, to mislim iskreno. Želim ti mirnu noć i slatke snove. Volim te više nego juče, ali manje nego sutra.“

Slatke poruke za laku noć su savršen način da izrazite svoje emocije pre spavanja i da pokazete voljenoj osobi koliko.

Poruke za Laku Noć Za Prijatelje

Kad dođe kraj dana, nema ničeg boljeg od slanja prijatelju srdačne poruke za laku noć. Takve poruke često mogu ulepšati nečiji dan, stoga neka vaši prijatelji znaju koliko su vam važni i koliko ih cijenite slanjem poruka za laku noć.

Poruke za laku noć za prijatelje mogu biti različitih vrsta – neke mogu biti smiješne, dok su druge možda ozbiljnije i dublje. Bez obzira na stil, ono što je važno je da su vaše poruke iskrene i da odražavaju vašu naklonost prema vašem prijatelju.

Evo nekoliko ideja za poruke za laku noć za prijatelje koje biste mogli koristiti:

 1. Dobro veče prijatelju, nadam se da si imao/-la predivan dan. Sanjaj slatko i probudi se osvežen/-a i spremniji/-ja nego ikad pre.
 2. Večeras ti šaljem puno ljubavi i topline preko ovih poruka. Slatki snovi i dobra noć, prijatelju moj/-a.
 3. Želim ti ugodnu noć i da tvoji snovi budu prepuni svega što ti srce želi. Vidimo se sutra, prijatelju.
 4. Neka zvijezde sjaje svjetlom koje ti daje mir i spokoj. Slatki snovi i laku noć, prijatelju dragi/-a.
 5. Prijatelju/-ice, znam koliko si umoran/-a nakon današnjeg dana. Zato lezi i odmori se, a ja ti šaljem puno pozitivne energije i ljubavi. Sanjaj slatko.
 6. Neka tvoj san bude poput svile, mekan i ugodan. Želim ti da se naspavaš i osvežiš, prijatelju/-ice.
 7. Dobro veče, prijatelju/-ice moj/-a. Želim ti mirnu noć i da se budiš osvežen/-a i pun energije.
 8. Slatki snovi, dragi/-a prijatelju/-ice. Želim ti da se naspavaš kao beba i da se probudiš sa osmehom na licu.

Nadam se da su vam ove ideje bile korisne i da će vam pomoći da pronađete savršene poruke za laku noć za vaše prijatelje. Važno je da pokažete svoju brigu i naklonost prema vašim prijateljima i da ulepšate njihov dan na ovaj jednostavan, ali vrlo značajan način.

Poruke Za Laku Noc Za Devojku

Ako želite da ulepšate noć svom devojkom, slanje slatkih poruka za laku noć je odličan način da joj pokažete koliko vam znači. Ove poruke su sjajan način da joj izrazite svoju ljubav, brigu i pažnju, i da joj ulepšate dan kada se probudi ujutru.

Kada birate poruke za laku noć za svoju devojku, važno je da one budu iskrene i lične. Pokušajte da pronađete reči koje najbolje opisuju vašu vezu i vašu ljubav prema njoj. To može biti nešto romantično, smešno ili samo jednostavna poruka koja će joj dati osećaj da ste tu za nju.

Evo nekoliko ideja za poruke za laku noć za vašu devojku:

 1. „Ljubavi moja, želim ti da sanjaš najlepše snove o nama zajedno. Ljubim te i želim ti laku noć.“
 2. „Svake noći zaspim sa osmehom na licu jer znam da si ti pored mene. Nedostaješ mi, ali znam da ćemo se uskoro zagrliti. Laku noć, ljubavi.“
 3. „Znam da je danas bio težak dan za tebe, ali želim da znaš da sam uvek tu da te držim i da te podržim. Sanjaj slatko i vidimo se sutra. Volim te.“
 4. „Ljubavi moja, znam da se osećaš umorno, ali želim da znaš da si mi najvažnija osoba na svetu. Sanjaj lepo i odmori se. Ljubim te.“
 5. „Ti si moje sunce na oblacima i moja sreća u tamnim vremenima. Bez tebe ne bih mogao da zamislim život. Laku noć, ljubavi.“

Ne zaboravite da vaše poruke za laku noć treba da budu lične i da odražavaju vašu ljubav prema njoj. Neka one budu tople, iskrene i da joj daju osećaj da je voljena i cenjena. Vaša devojka će biti oduševljena kada vidi koliko ste joj posvećeni i koliko vam je stalo da joj ulepšate život.

Poruke Za Laku Noc Za Momka

Kada želite da izrazite svoju ljubav i brigu prema svom momku, poruke za laku noć su sjajan način da mu to pokažete. Bilo da ste tek počeli da se viđate ili ste u vezi već duže vreme, slanje slatkih i romantičnih poruka za laku noć može da bude idealan način da ojačate svoju vezu. Ako tražite inspiraciju za poruke za laku noć za svog momka, u nastavku su neki saveti koji će vam pomoći da stvorite savršene poruke za njega.

Prvo i najvažnije, budite iskreni. Vaš momak će znati kada napišete nešto što ne osećate iskreno. Zato nemojte koristiti tuđe reči, već pišite onako kako vi osećate. Nemojte se plašiti da budete sladunjav ili preterano emotivni. Važno je da vaša poruka dolazi iz srca.

Drugo, pokušajte da budete kreativni i da koristite humor. Možda vaš momak voli viceve ili šalu, pa bi bilo sjajno da u porukama koristite humor. To će mu sigurno ulepšati veče i učiniti ga srećnim.

Takođe, ne zaboravite da u svoje poruke ubacite neku slatku poruku ili frazu koja vam je posebno draga. Možda imate neku zajedničku šalu, nadimak ili nešto drugo što će mu izmamiti osmeh na licu.

Nekoliko primera poruka za laku noć za momka:

 • „Neka ti najslađi snovi ispune noć, volim te puno.“
 • „Za mene nema boljeg načina da zaspim nego uz tvoje zagrljaje. Laku noć, ljubavi moja.“
 • „Sanjaj slatko o meni večeras, kao što i ja sanjam o tebi. Ljubim te.“
 • „Hvala ti za još jedan predivan dan. Želim ti miran san i lepe snove. Volim te najviše na svetu.“
 • „Uvek zaspim sa osmehom na licu kad znam da sam tvoja. Laku noć, moja srećo.“

Kao što vidite, poruke za laku noć za momka mogu biti slatke, romantične ili zabavne. Važno je samo da dolaze iz srca i da su iskrene. Na taj način ćete pokazati koliko vam je stalo do vašeg momka i ojačati vašu vezu.