Radio 021

  • Frekvencija: 92.2 FM
  • Lokacija: Novi Sad, Srbija
  • Radio Stanice: Radio 021

Najslušanija radio stanica u Novom Sadu i široj okolini je Radio 021. Ova stanica je osnovana 1993. godine i od tada se razvijala i prilagođavala potrebama slušalaca. Sa svojim raznolikim programom, Radio 021 uspeva da privuče publiku svih uzrasta i interesovanja.

Jedan od najvećih aduta ove stanice je njen informativni program koji se emituje uživo tokom celog dana. Uz aktuelne vesti iz zemlje i sveta, slušaoci mogu da čuju i brojne intervjue sa poznatim ličnostima, ekspertima iz različitih oblasti i drugim zanimljivim sagovornicima. Takođe, Radio 021 pruža i vremensku prognozu, kao i saobraćajne informacije za područje Novog Sada i okoline.

Pored informativnog programa, Radio 021 nudi i muzički sadržaj za sve ukuse. Glavni fokus je na aktuelnim hitovima i pop muzici, ali se može čuti i rock, hip-hop, elektronska i druga vrsta muzike. Radio 021 ima i brojne emisije posvećene određenim žanrovima, kao i specijalne emisije u kojima se predstavljaju nove pesme i izvođači.

Osim toga, Radio 021 ima i emisije posvećene sportu, kulturi, zdravlju, obrazovanju i drugim temama koje su od interesa za slušaoce. Na ovaj način, Radio 021 uspeva da zadovolji potrebe različitih grupa slušalaca i da bude nezaobilazan deo njihovog svakodnevnog života.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim vestima i da uživate u dobroj muzici, preporučujemo vam da se uključite u program Radio 021. Sigurni smo da će vam ova radio stanica pružiti sve što vam je potrebno za dobar i kvalitetan dan.