Tank Mix

Tank Mix

IgriceIgre.net
5.0K
1.0K

Kısa bir aradan sonra döneceğiz

Hazırlanıyor...

Tank Mix

AYN Games4.36,019 Oy
Napravite najbolju vojnu opremu u univerzumu za borbu protiv vanzemaljaca iz svemira! Povežite rezervoare i nabavite moćnije tenkove. Dodajte ih na bojno polje i oni će sami uništiti vanzemaljske brodove! Ne zaboravite da koristite pojačala! Šta još: - Sakupite kolekciju vanzemaljskih brodova i nabavite kristale - Učestvujte u PVP turnirima - Dobijte nagrade za dostignuća - Uhvatite dronove i dobijte dodatne bonuse KLJUČNE KARAKTERISTIKE:
  • Lako za početak - Lepa ležerna grafika - Mala težina za učitavanje - 2 cool PVP režima - Uzbudljiva zaplet
Ovde možete igrati Tank Mix. Tank Mix je jedna od naših izabranih Igrice Za Telefon. Tenkici. Tenkovi igrice. Tank Mix je HTML5 igrica koja se može igrati i na radnoj površini i na mobilnom telefonu!

Kako igrati

Cilj igrice je stvaranje novih tipova tenkova spajanjem njihovih prethodnih modifikacija. Da biste spojili dva rezervoara, morate prevući jedan od njih na drugi. Spojeni su samo rezervoari istog nivoa. Da biste postavili tenk na bojno polje, prevucite ga prstom. Tenkovi na bojnom polju automatski voze i pucaju na vanzemaljske brodove. Za svaki pogodak se nagrađuju novčići koji se mogu potrošiti na kupovinu već proučenih modela tenkova. Nabavite razne pojačivače od letećih dronova ili ih kupite u prodavnici.