igrice za decu

Dobrodošli u igrice za decu – Šareni svet učenja i zabave. Obrazovne avanture, kreativne radionice, fantastične avanture, logičke zagonetke i posebne igre za slavlje čekaju mališane od 3 do 103 godine. Pružamo siguran prostor za istraživanje, učenje i razvoj kroz igru. Postanite deo naše misije – osmeh na licima najmlađih i temelji za budući uspeh kroz igru i zabavu. Spremni za nezaboravno iskustvo?

🧩 Obrazovne Avanture: Uplovite u svet obrazovnih igara gde se brojevi, slova i osnovne matematičke veštine uče kroz interaktivne zadatke i zagonetke.

🎨 Kreativne Radionice: Podstičemo kreativnost kroz bojenke, crtanje i kreiranje virtuelnih umetničkih dela. Deca mogu slobodno izražavati svoju maštovitost.

🚀 Avanture i Fantazija: Deca će uživati u raznolikim avanturama koje podstiču razvoj mašte i kreativnog razmišljanja. Neka postanu heroji svojih priča.

🤔 Logičke Zagonetke: Razvijajte logičko razmišljanje kroz igre slagalica, mozgalica i zagonetki prilagođenih uzrastu dece.

🎉 Igrice za Slavlje: Posebne igre prilagođene proslavama, rođendanima i praznicima, stvarajući veselo okruženje za mališane.

Naša misija je pružiti bezbedan, edukativan i kreativan prostor gde deca mogu istraživati, učiti i razvijati se kroz igru. „Igrice za Decu“ donose osmeh na lica najmlađih, gradeći temelje za budući uspeh kroz igru i zabavu.

Igrice za decu od 3 do 103 godine

🎮Sa toliko besplatnih dečjih igara koje možete izabrati, nikada nećete biti u nedoumici oko nečega da radite i uvek ćete imati sa kim da se igrate. Neke od naših omiljenih besplatnih onlajn igara za dečake i devojčice pomažu Finu i Džejku da spasu Carstvo slatkiša i druže se sa Gambolom, Darvinom i Anais u najboljim besplatnim dečijim igrama na mreži! Šta god da volite da radite, zašto ne biste okupili svoje prijatelje i podelili zabavu na Cartoon Netvork-u gde je zabava besplatna, a avantura nikada ne prestaje!

Koje su najbolje besplatne igrice za decu na mreži?

 1. Heli Avanture
 2. Missiles Master
 3. Clash With Jets
 4. Pilot Heroes
 5. Sundjer Bob Tic Tac Toe
 6. Sundjer Bob Squarepants
 7. Sundjer Bob SquarePants: Battle
 8. Goodgame Big Farm
 9. Tenis
 10. FruitMatcher

Koje su najpopularnije igrice za decu za mobilni telefon ili tablet?

 1. Island Survival 3D
 2. Vatra i Voda 6
 3. Heli Avanture
 4. Bilijar 8 Ball
 5. Sponge Bob Cross