> Vatra i Voda igrice - IGRICE - Najbolje besplatne igrice!

Vatra i Voda igrice

Naša izazovna kolekcija vam daje kontrolu nad Vatrom i Vodom. Možete pomerati svaki lik u isto vreme da biste se kretali kroz komplikovane nivoe. Sve igrice vatra i voda imaju misteriozni hram ispunjen draguljima. Okrenite poluge u šumi, pritisnite dugmad u ledenim arenama i aktivirajte pokretne platforme u svetlosnom hramu. Vaš vatreni prijatelj može dobiti samo crvene dijamante, a tečna dama mora da zgrabi plave dragulje. Ako se mešaju vatra i voda, biće uništeni! Zgrabite sve dragulje što je pre moguće!

Sve igrice za decu vatra i voda u ovoj kolekciji podižu platformske zagonetke na potpuno novi nivo. Svaki hram sadrži jedinstvene karakteristike koje vas izazivaju na svakom koraku. U šumi, jedan element mora držati pritisnute dugmad dok drugi element prolazi. Svetlosni hram je ispunjen posebnim ogledalima i detektorima. Vatra i voda može reflektovati svetlost u različitim pravcima da bi rešila svaku zagonetku. U kristalnom hramu ćete eksperimentisati sa posebnim portalima. Teleportujte se preko svake oblasti da biste prikupili sve dragulje u rekordnom vremenu!

Igrajte najbolje igrice vatra i voda besplatno. Sakupili smo 7 popularnih igara s vatrom i vodom za vas. One uključuju nove i vrhunske igrice vatra i voda kao što su:

 1. Vatra i Voda 1
 2. Vatra i Voda 2
 3. Vatra i Voda 3
 4. Vatra i Voda 4
 5. Vatra i Voda 5
 6. Vatra i Voda 6
 7. Vatra i Voda 7

Izaberite igricu vatre i vode sa liste i možete igrati onlajn na vaš mobilni ili računar besplatno.

Koje su najbolje besplatne Vatra i Voda igrice na mreži?

 1. Goodgame Empire
 2. Heroes of Myths: Warriors of Gods
 3. Head Soccer
 4. Goodgame Big Farm
 5. Paper.io 2
 6. Tenis
 7. Mr.Bullet Online
 8. Bullet Party
 9. Call Of Tanks
 10. Stickman Warriors

Koje su najpopularnije Vatra i Voda igrice za mobilni telefon ili tablet?

 1. Blumgi Ball
 2. Merge Cyber Racers
 3. Merge Round Racers
 4. Blumgi Rocket
 5. Merge Gangster Cars