Vatra i Voda igrice

Naša izazovna kolekcija vam daje kontrolu nad Vatrom i Vodom. Možete pomerati svaki lik u isto vreme da biste se kretali kroz komplikovane nivoe. Sve igrice vatra i voda imaju misteriozni hram ispunjen draguljima. Okrenite poluge u šumi, pritisnite dugmad u ledenim arenama i aktivirajte pokretne platforme u svetlosnom hramu. Vaš vatreni prijatelj može dobiti samo crvene dijamante, a tečna dama mora da zgrabi plave dragulje. Ako se mešaju vatra i voda, biće uništeni! Zgrabite sve dragulje što je pre moguće!

Sve igrice za decu vatra i voda u ovoj kolekciji podižu platformske zagonetke na potpuno novi nivo. Svaki hram sadrži jedinstvene karakteristike koje vas izazivaju na svakom koraku. U šumi, jedan element mora držati pritisnute dugmad dok drugi element prolazi. Svetlosni hram je ispunjen posebnim ogledalima i detektorima. Vatra i voda može reflektovati svetlost u različitim pravcima da bi rešila svaku zagonetku. U kristalnom hramu ćete eksperimentisati sa posebnim portalima. Teleportujte se preko svake oblasti da biste prikupili sve dragulje u rekordnom vremenu!

Igrajte najbolje igrice vatra i voda besplatno. Sakupili smo 7 popularnih igara s vatrom i vodom za vas. One uključuju nove i vrhunske igrice vatra i voda kao što su:

 1. Vatra i Voda 1
 2. Vatra i Voda 2
 3. Vatra i Voda 3
 4. Vatra i Voda 4
 5. Vatra i Voda 5
 6. Vatra i Voda 6
 7. Vatra i Voda 7

Izaberite igricu vatre i vode sa liste i možete igrati onlajn na vaš mobilni ili računar besplatno.

Koje su najbolje besplatne Vatra i Voda igrice na mreži?

 1. Super SundjerBob Spiderman
 2. SundjerBob Jumping Adventure
 3. SundjerBob Winter Puzzle
 4. Heli Avanture
 5. Missiles Master
 6. Clash With Jets
 7. SundjerBob SquarePants Runner
 8. Pilot Heroes
 9. Tank Mix
 10. TANKWAR.IO

Koje su najpopularnije Vatra i Voda igrice za mobilni telefon ili tablet?

 1. Blumgi Ball
 2. Merge Cyber Racers
 3. Merge Round Racers
 4. Blumgi Rocket
 5. Merge Gangster Cars